Технічні характеристики:
1. Габаритні розміри пастеризатора (ШхВхД) – 2490 х 880 х 1170 мм.
2. Внутрішні розміри в пастеризаторі (ШхВхД) – 2360 х 590 х 1030 мм.
3. В пастеризаторі розміщено 5 перфорованих листів для розкладки продукту. Діаметр перфорації – 25 мм. Зазор між листами – 95 мм.
4. Блок тенів - 10 шт по 5 квт. (максимальна потужність нагріву - 50 кВт). Матеріал тенів - нержавіюча харчова сталь.
5. Стінки пастеризатора подвійні, товщиною 70 мм (термоізольовані).
6. Кришка пастеризатора подвійна, товщиною 40 мм. (термоізольована).
7. Відкриття кришки - пневматичний циліндр (виробник "Сamozzi" Італія).
8. Насос перекачки - центробіжний, виконання - нержавіюча сталь, потужність - 3 кВт, виробник - "EBARA".
9. Насос включаеться вручну на електрощитку. За допомогою шарових кранів переключаються потоки:
• з пастеризатора в буфер;
• з буфера в пастеризатор;
• циркуляція по пастризатору (режим пастеризації).
10. Габаритні розміри буферної ємкості – 1290 мм, висота h = 1500 мм.
11. Об'єм буферної ємкості - 1, 6 м3.
12. Матеріал виготовлення пастеризатора та буферної ємкості - нержавіюча харчова сталь (AISI 304).
13. Шафа електроуправління - виносна (монтаж на стіну).
14. Після задання температури та часу пастеризації оператором, нагрів води, підтримання температури та час пастеризації - контролюється автоматично.
15. Злив води з буферної ємкості та пастеризатора здійснюється за допомогою шарових кранів.
|